APU dag 2

Andra dagen på solstaden och det är verkligen kul,
fick vara med på ännu mer operationer av flera hankatter som skulle kastreras & ID märkas,
senare efter det traskar the solstadens team Erika, Amanda and me ner till trimmningen
där vi trimmade först en jack russel sen senare sövde vi ner en katt som skulle rakas, och efter det blev det taxen. Under tiden hon klippte taxen tog vi med hennes grymma mops, Rolf ner för ett bad.
haha dom är så fula att dom blir söta, asså funderar skarpt på att skaffa mig en sån senare i livet ;) 
Amanda och jag skötte badet så ni kan ju tänka er hur vi såg ut efter att en galen mops som inte direkt gillar att bada såg ut, men det var najs! Efter det blev det lunch. Efter lunchen gick vi till våran kära Therese på laben, tro det eller ej men det är faktiskt ganska intressant att titta på olika blodproteiner, olika djur som lever innom djuren osv, man lär sig mkt hos henne.
Sen fick vi också titta på skabb som vi hämtade från en stackars katt, så äckligt stora ,Blääää! De ser ännu äckligare ut när de rör på sig. *ryser lite lätt* Har katten inte gått med öronskabben för länge räcker det med ett antiparasitärt medel som tar öronskabb, oftast behöver man bara ge en engångsdos för att katten ska vara botad. har katten dock gått länge med det så kan behandlingen behöva bli mer omfattande med även örondroppar och återbesök. Tänk er själva hur ont det skulle göra.
Efter det knallade vi till busshållsplatsen för att senare ta oss till tågstationen och där slutade min dag.
Tänkte att jag slänger med en bilder på hur skabben i deras öron ser ut.

// Rebecka



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0